BBB-Workout / Booty workout

Kunnen jouw billen wel weer een liftje gebruiken? Vind je het lastig om alleen te trainen? Zoek je een stok achter de deur om jou body weer in shape te krijgen? Ben je opzoek naar de beste en gezelligste booty, leg en buik workout (oftewel BBB-workout) van Nederland? Zoek dan niet verder cause here we are! Elke les is een volledige training voor je billen, buik en benen. Naast dat we enorm veel kracht opbouwen, verbrand je ook nog eens 500 tot 800 calorieën elke les. Iedereen is welkom in de lessen of je nou getraind bent of niet. It's your journey, your body and your choices. Wij geven de lessen wekelijks in Tilburg en in Eindhoven. Binnenkort gaan wij starten in Breda. Voor meer foto's en video's van de lessen verwijs ik je graag door naar onze insta: @yourmovesnl

Lees meer »

Dansworkshop Chairdance in Tilburg

Sexy bewegingen op en rond de stoel. Er zijn zoveel mooie en spannende mogelijkheden hierin. Denk aan Burlesque, verleidelijk dansen, een spannende tease act, maar ook bijvoorbeeld in streetdance e.a. stijlen wordt chairdance wel gebruikt.

Lees meer »

Onze nieuwe website is MOVING!

In april 2020 hebben wij ons geheel nieuwe website gelanceerd! Onze nieuwe website moest sprankelend zijn, energie uitstralen, kleurrijk zijn en vooral uitnodigend zijn! 

Lees meer »