Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Door ons contactformulier in te vullen ga je akkoord om onze mailing te ontvangen en geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens te gebruiken overeenkomstig ons Privacybeleid.


Contactgegevens Yourmoves.nl

Telefoonnummer: +31 - (0)6 15 61 06 95

E-mailadres: info@yourmoves.nl

Website: www.yourmoves.nl

KvK: 61627046


Mijn naam is Kayli en ik ben de oprichtster van Yourmoves.

Wij geven Boostyourpeach workouts (bbb-workout met resistance bands) alleen voor vrouwen, op meerdere plekken in Brabant/Nederland en zijn dit nog verder aan het uitbreiden op verschillende manieren. Daarnaast verzorgen wij ook hele leuke dansworkshops voor vrijgezellenfeestjes/vriendinnenuitjes etc. En ik sta ook zelf nog wel eens op festivals te dansen maar veel minder dan ‘vroeger’. Dansen en sport zijn mijn hobby en daar heb ik (gelukkig) mijn werk van kunnen maken. Maar wat ook zeker een stuk van mij is, is om andere te helen/helpen en iedereen in zijn of haar kracht te zetten. Ik probeer dan ook elke les vrouwen met een boost en fijn gevoel naar huis te laten gaan. Voor mij is iedereen gelijk en niks is raar of gek. Ik ben openminded, spiritueel en hou van uitdagingen en nieuwe dingen ontdekken/leren. Ik ben een motivator en coach en zo hoop ik elke vrouw te kunnen begeleiden naar de beste versie van zichzelf πŸ’œ Let’s move together!

Dansworkshops

Ik treed al meer dan 10 jaar op als danseres. Ik ben gespecialiseerd in: burlesque, paaldansen, gogo dansen en twerken. Alle workshops die ik aanbied ben ik zelf ook in getraind, en/of heb ik cursussen in gevolgd. Ik kan dus met zekerheid zeggen dat ik altijd een workshop zal geven met de juiste kennis en kwaliteit. Daarnaast is het mijn missie om jou een super leuke dag te bezorgen en wil ik iedereen met een glimlach de deur uit laten gaan. Mijn workshops zijn gezellig, professioneel, positief en een echte toevoeging voor jouw uitje, vriendinnendag of vrijgezellenfeestje. 

 

Boost your peach

Ik weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om jezelf te moeten verzetten naar een sportschool. Zeker als je niet goed weet welke oefeningen je moet doen voor zichtbaar resultaat. Daarom wil ik het zo leuk en makkelijk mogelijk maken voor jou.  

Met mijn 'Boost your peach' lessen hoop ik voor jou de stok achter de deur te kunnen zijn en jouw lichaam en mindset naar een next level te pushen. Alles doen we samen. Mijn lessen zijn energiek, effectief en ook zeker gezellig. Wij maken het leuk voor jou want trainen hoeft niet saai te zijn;)!