Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Door ons contactformulier in te vullen ga je akkoord om onze mailing te ontvangen en geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens te gebruiken overeenkomstig ons Privacybeleid.


Contactgegevens Yourmoves.nl

Telefoonnummer: +31 - (0)6 15 61 06 95

E-mailadres: info@yourmoves.nl

Website: www.yourmoves.nl

KvK: 61627046

Dansworkshop locatie Tilburg

Onze Boostyourpeach lessen en dansworkshops worden veelal in Tilburg gegeven, hieronder het adres naar de Poirterstraat 4A te Tilburg (Noord-Brabant). Daarnaast geven wij ook wekelijks lessen in Eindhoven, Budel en in Breda en kunnen wij op elke locatie in Nederland de dansworkshops verzorgen. 


About Yourmoves

Mijn naam is Kayli en ik ben de oprichter van Yourmoves.

Het idee is ontstaan doordat ik vrouwen in beweging wilde zetten met als doel hen zelfverzekerder te maken of hen meer in haar vrouwelijk kracht te laten staan. Daarnaast wilde ik een space creëren waar iedereen zichzelf kan en mag zijn zonder judgement. Een space waarin wij alle werken aan onszelf maar dit wel samen doen. Samen staan we sterk! Alles begint bij een gezond lichaam, een lichaam waar jij je fijn in voelt en een positieve mindset en kijk op het leven. Werken aan een gezond lichaam kost tijd en energie maar het is het meer dan waard. Ook een positieve mindset kan je trainen met meditatie, affirmaties, cursussen en kennis over mindset. Laten we samen gaan werken aan een betere jij. Dat verdien je en dat ben je meer dan waard.

Let’s move!

Dansworkshops

Ik treed al meer dan 10 jaar op als danseres. Ik ben gespecialiseerd in: burlesque, paaldansen, gogo dansen en twerken. Alle workshops die ik aanbied ben ik zelf ook in getraind, en/of heb ik cursussen in gevolgd. Ik kan dus met zekerheid zeggen dat ik altijd een workshop zal geven met de juiste kennis en kwaliteit. Daarnaast is het mijn missie om jou een super leuke dag te bezorgen en wil ik iedereen met een glimlach de deur uit laten gaan. Mijn workshops zijn gezellig, informeel, positief en een echte toevoeging voor jouw uitje, vriendinnendag of vrijgezellenfeestje. 

 

Boost your peach

Ik weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om jezelf te moeten verzetten naar een sportschool. Zeker als je niet goed weet welke oefeningen je moet doen voor zichtbaar resultaat. Daarom wil ik het zo leuk en makkelijk mogelijk maken voor jou.  

Met mijn 'Boost your peach' lessen hoop ik voor jou de stok achter de deur te kunnen zijn en jouw lichaam en mindset naar een next level te pushen. Alles doen we samen. Mijn lessen zijn effectief, zwaar maar ook zeker gezellig. Maak het leuk voor jezelf want trainen hoeft niet saai te zijn;)!

Are you ready to move?