Altijd een spannende workshop voor Ladies Only!

Gepubliceerd op 10 juni 2020 om 10:48

Dames opgelet! Zijn jullie op zoek naar hét perfecte uitje? Of het nu gaat om een vriendinnenuitje of een vrijgezellenfeest: we hebben altijd iets onvergetelijks voor jullie in petto!

Onze dans workshops zijn gericht op entertainment. Naast het entertaingehalte als damesgroep, zijn er ook cursussen te reserveren.

Hierbij staat naast het leren van enkele basispassen het plezier in dansen centraal.

De dansworkshops in groepsverband zijn zeer laagdrempelig en de geleerde danspassen kunnen eenvoudig op elk soort feest in de praktijk worden gebracht. Je hoeft geen danservaring te hebben! Dansliefhebbers zullen van de gelegenheid gebruik kunnen maken om dansfiguren te leren.

De feestgangers zien de workshops meer als een gezellige vorm van amusement.

Kortom: iedereen kan dansen, we laten je inner diva stralen!

Dansworkshop Discodansen

Dansworkshops Tilburg

We gaan één van onze dansworkshops uitlichten, namelijk de Disco Dans Workshop! Na het volgen van deze workshop stelen jullie zeker de dansvloer. Lekker uit je dak gaan met een te gekke disco dans choreo.

Workshop disco dansen

Een workshop disco dansen is geschikt voor verschillende soorten feesten. Zo kun jij je beste vriendin die bijna gaat trouwen verrassen met een disco-vrijgezellenfeest.

Naast een gezellige en actieve dansavond is er natuurlijk nog een belangrijk aspect uit de discotijd die ons samenbrengt. Kostuums! Houd je niet in, want in de discojaren was niets te bont. Letterlijk, want hoe bonter hoe beter. Herinner je je nog die wijde broekspijpen van ABBA en de zilveren jasjes van de Beegees?

Jij mag dus alles uit de kast halen. Samen met je vrienden wordt het een gezellige boel.

Get in to the Groove…

 

Vrijgezellenfeest boeken

Een stripper op je vrijgezellenfeest

Wil je deze workshop helemaal te gek afsluiten voor de vrijgezel?
Dat bestaat er de mogelijkheid om een stripper te boeken bij de workshop. Deze komt een strip show voor de vrijgezel geven maar dan geheel in stijl van Saturday night fever!

Wil je graag nu een dansworkshop ondernemen?