Wat houdt een Boost your peach les (BBB-workout) in?

Hi babe πŸ’œ

Goed om je hier te zien, want dat betekent dat je de eerste stap hebt gezet om te willen werken aan een fitter lichaam en een sterkere mindset!
Een 'Boost your peach' les is een BBB-workout met resistance banden. Deze banden zorgen voor extra weerstand tijdens alle oefeningen. 'BBB' staat voor: buik, benen en billen. Elke les is een volledige workout voor alle spieren in zowel je billen, benen als buik. We trainen op super lekkere mixtapes die gemaakt zijn op een bepaalde BPM (beats per minuut). Naast dat we veel kracht opbouwen verbrand je ongeveer 400 tot wel 800 calorieën elke les. Het nut van een BBB-workout is om alle spieren in je billen, buik en benen te activeren met als doel: minder cellulitis, meer spieren, strakkere en gelifte billen, plattere buik en strakkere benen.

 

Waarom kiezen voor onze BBB-workouts?

Onze workouts zijn speciaal ontworpen door vrouwen voor vrouwen. Elke BBB-workout is een echte bootykiller en een benen/buik vetverbrander.
Je traint samen met een groep vrouwen en we halen het beste in elkaar omhoog. Iedereen is gelijkgestemd in onze lessen. Of je nou getraind bent of niet. Iedereen is vrij om haar eigen fitness proces aan te gaan. It's your journey, your body and your choices. Je bent er voor jezelf maar we doen het samen. Iedereen in onze les wordt gemotiveerd actief mee te doen zodat jij het beste uit jezelf haalt elke les. Daarnaast letten wij ook altijd goed op de houdingen van onze klanten want zonder de juiste houding, geen gewenst resultaat. De BBB trainingen zijn gezellig, energiek en zeer effectief. Je zal na onze BBB training altijd weer met een goed en voldaan gevoel naar huis gaan. Wanneer je consistent (wekelijks) gaat trainen zal het resultaat snel zichtbaar zijn en dat resulteert weer in meer zelfvertrouwen en liefde voor jezelf. Stap voor stap babe. You can do this!

 

Nieuwsgierig?

Boek dan een proefles voor een BBB-workout op een van onze locaties in Eindhoven, Tilburg, Breda en/of Den bosch.

Let's boost your confidence and your peachπŸ‘!

You got this!