Dansworkshops in Nedeland Yourmoves

Hi babe💜

 

Goed om je hier te zien, want dat betekent dat je de eerste stap hebt gezet om te willen werken aan een beter lichaam en een gezondere mindset!


Wat houdt een Boost your peach les in?

Een 'Boost your peach' les is een BBB-workout met resistance banden. Deze banden zorgen voor extra weerstand tijdens alle oefeningen.

 

Elke les is een volledige workout voor alle spieren in zowel je billen, benen als buik. We trainen op super lekkere mixtapes die gemaakt zijn op een bepaalde BPM (beats per minuut). Naast dat we veel kracht opbouwen verbrand je ong 500 tot 800 calorieën elke les.

 

Je traint samen met een groep vrouwen en we halen het beste in elkaar omhoog. Iedereen is gelijkgestemd in onze lessen. Of je nou getraind bent of niet. Iedereen is vrij om haar eigen proces aan te gaan. It's your journey, your body and your choices. Je bent er voor jezelf maar we doen het samen💪🏼💕.

 

Wanneer je consistent (wekelijks) gaat trainen zal het resultaat snel zichtbaar zijn en dat resulteert weer in meer zelfvertrouwen en liefde voor jezelf. Stap voor stap babe. You can do this!

 

Wij geven de lessen wekelijks in Tilburg, Breda, Budel en in Eindhoven.

 

Are you ready to move?

Let's boost your confidence and your peach🍑!

You got this!