Een workshop paaldansen is natuurlijk de ultieme invulling van ieder vrijgezellenfeest

Gepubliceerd op 18 mei 2020 om 14:59

Op een leuke en sportieve manier kennismaken met paaldansen! 

In deze sportieve paaldansworkshop leren jullie verschillende paaldansmoves en -tricks. We beginnen met een warm welkom.

Daarna begint de workshop met een leuke warming up en daarna gaan jullie bezig met draaien rond de paal, zitten in de paal, en nog natuurlijk ook het leren sexy bewegen!

Tussen de verschillende oefeningen door houden we pauze en is er tijd voor een drankje. Wijn mag natuurlijk worden meegenomen, het is ten slotte feest!

In het tweede deel van de workshop zullen we een choreografie aanleren en deze met z'n alle opvoeren. Tot slot is er natuurlijk ook nog tijd voor een fotomomentje bij de paal.

Paaldansen in heel Nederland

We geven workshops Paaldansen, ook wel Poledance genoemd in heel Nederland. Om de cursus te kunnen geven hebben we minimaal twee palen nodig. Je mag de ruimte zelf kiezen, maar heb je geen geschikte ruimte voor deze workshop, dan regelen wij een locatie. Jij kiest de plaatsnaam, wij regelen de rest.

 

Het vrijgezellenfeest voor vrouwen!

Paaldansen is niet zo maar even een dansworkshop, maar vereist toch wel het nodige doorzettingsvermogen!

Bij een workshop Paaldansen worden je arm-, been- en buikspieren flink getraind. Deze dansworkshop geeft je zelfvertrouwen en ook zeker een enorme kick.

Naast inspanning is er ook ontspanning, omdat er zich genoeg momenten zullen voordoen waarbij jij en je vriendinnen om elkaar kunnen lachen.

Een dansworkshop paaldansen hoort helemaal thuis in ons dansaanbod en is geschikt als vriendinnenuitje, maar ook zeker als vrijgezellenfeest voor vrouwen! Je kunt deze workshop ook in combinatie doen met bijvoorbeeld twerk. We zullen dan naast de paaldans tricks ook wat twerk technieken aan bod brengen. 

Workshop Paaldansen. Vrijgezellenfeest

Prijzen Paaldans Workshop

De kosten voor een Paaldans Workshop bedragen ca. € 22,50 per persoon. Dit is exclusief de huur van een ruimte. De kosten voor een zaalhuur inclusief palen ligt rond de € 35,00 per uur. 

KLEDING

Zelf mogen jullie zorgen voor de kleding die jullie willen dragen. Ga je voor een tikkeltje ondeugend? Dat mag! Liever voor sportief? Dan mag ook! Jij kiest de kleding waarin jij je prettig voelt!