Workshop lapdance striptease

Een lapdance striptease workshop is sexy, uitdagend en waarschijnlijk volledig uit je comfortzone. In deze workshop leer je sexy, sensueel bewegen op muziek en kom je volledig in je vrouwelijke kracht te staan. In deze workshop leer je welke moves je kan gebruiken tijdens bijv een lapdance en hoe je hem als een echte killer opvoert. Een lapdance geven aan je partner kan super spannend zijn maar daarentegen kan het jou relatie en vooral jouwzelf echt een boost geven.

Wij maken ook gebruik van kledingstukken die wij op een sensuele manier uit doen en hiermee leren teasen. Een lapdance striptease workshop kan voor sommige een te hoge stap zijn daarom passen wij elke workshop aan op maat van de klant. Wij zorgen er altijd voor dat de omgeving vertrouwd en veilig is zodat wij ons allen op ons gemak voelen tijdens deze workshops. Ik kan je verzekeren dat deze workshop altijd wel een keer van pas kan komen en het een boost geeft aan je zelfvertrouwen.

Je hoeft geen ervaren danser te zijn om deel te kunnen nemen aan de workshop. Wij zorgen ervoor dat jullie de pasjes onder de knie krijgen!

Voor de meeste zal deze workshop out of your comfortzone zijn maar het is het zeker meer dan waard! 

Wil je binnen je lap-strip workshop meteen wat vrouwelijke bewegingen erbij leren? Dan is dit de juiste workshop. De lapstrip workshop is een leuke invulling voor groepen die enkel uit dames bestaan, bijvoorbeeld een vriendinnen uitje of vrijgezellenfeest. Wij leren je naast de lapdance basispassen meteen wat extra armbewegingen, heupbewegingen en andere elegante accenten aan. Trek je mooie stoute hakken dus maar aan!

Kledingtip

Bij deze workshop mag je aan doen wat je zelf prettig vindt. Je mag dus een leuk pikant pakje aan doen met bijvoorbeeld een kimono of gewoon een sport outfit met een jasje erover heen. Neem wel altijd een extra kledingstuk mee wat uitkomt en kleed je niet te warm want we gaan natuurlijk wel lekker aan de slag met lapdance pasjes. In deze workshop mag je op hakken dansen.

Let's get naughty;)

Mail ons voor meer informatie, of om direct je workshop te boeken.

  • Wij verzorgen de leukste dansworkshops in heel Nederland of gewoon bij jou thuis
  • Eigen danszalen in Tilburg, Breda, Den bosch en Eindhoven.
  • Professionele & enthousiaste begeleiding  
  • De dansworkshops worden zowel binnen als buiten gegeven
  • Indien vrijgezellenfeest: vrijgezel in het zonnetje
  • Ook privé te boeken
  • Een workshop pakket kan helemaal naar wens worden samengesteld