Cursus Burlesque

Gepubliceerd op 2 juli 2020 om 10:45

Put on your heels and let your inner diva sparkle and shine

De cursus Burlesque is verdeeld over 7 weken. In deze cursus leren we loopjes, poses, bumps and grinds en andere fun basisbeginselen van Burlesque. Je leert omgaan met het gebruik van 'props' zoals o.a. een boa, handschoenen, hoedjes, waaiers en een stoel. Daarnaast leer je ook een leuke, sexy en fun, laagdrempelige groepschoreo waarvoor je absoluut geen danservaring hoeft te hebben!

Het allermooiste is natuurlijk dat je je eigen act gaat ontwikkelen (natuurlijk met hulp van ons en de groep). Tijdens de laatste cursusdag heb je de optie om een professionele make-up artist jou te voorzien van de mooiste make-up waardoor jij nog meer zal stralen.

Een ware danservaring

Buiten de lesuren krijg je volledige ondersteuning waar nodig en staan we voor je klaar als je vragen of onzekerheden hebt. De lessen duren 1,5 uur en werken we elke les aan een stukje (lichaams)bewustwording en acceptatie door middel van oefeningen.

Het hoogtepunt is natuurlijk de presentatie avond waar we een heuse show van gaan maken, vol glitter and glamour, entertainment en plezier! Dit zal een besloten avond zijn. Je krijgt alle vrijheid in deze cursus. Niets is te gek en weet dat er veel mag en kan en helemaal niet moet.

Wat jij krijgt
7 lessen 1,5 uur
Locatie Dansschool Yourmoves Tilburg
Kosten € 125,00
Gebruik maken van kleding & accessoires Inclusief
Eindshow met professionele make-up Inclusief
Bubbels en een te gekke goodybag Inclusief

Voel de diva in jezelf!

Ik geef de cursussen vanuit passie, liefde en overtuiging! Uit ervaring weet ik dat vooral ook het contact met de groep en het extra beetje aandacht als fijn ervaren wordt. de vorige cursisten zijn nog steeds heel hecht en we spreken nog regelmatig af. Er zijn mooie vriendschappen ontstaan.

Het moet een totaal beleving zijn waarin je leert, het hartstikke naar je zin hebt en je aan het eind van de cursus het echte diva gevoel hebt mogen ervaren, waarbij de vrouwelijke energie centraal staat.

Kiezen jullie voor een cursus waarin kwaliteit en aandacht voorop staat? Dan zit je helemaal goed!

Foto onder: Dansworkshop Burlesque in Tilburg. Datum: 31 mei 2020

Laat je verwonderen in een wereld vol Burlesque

Het glaasje bubbels staat elke week alvast op je te wachten.

Laat het ons weten als we een plekje kunnen reserveren. Ook als je nog vragen hebt of twijfels.