Paaldans workshop

Paaldansen is een van de leukste sporten en goed voor je lijf en zelfvertrouwen. Naast tricks in de paal zullen we je ook leren hoe je om de paal heen kan bewegen. Paaldansen kan je in combinatie doen met een workshop burlesque of workshop twerk

Onder professionele begeleiding leren jullie de basis van het paaldansen. Om ervoor te zorgen dat de spieren warm zijn en de spanning een klein beetje verdwijnt, beginnen we altijd met een warming-up. Vervolgens gaan we aan de slag met het echte werk. Hierbij kun je denken aan het aanleren van een aantal basisdraaien en -poses en eventueel floorwork.

Zodra jullie de technieken onder de knie hebben, is het tijd om te werken aan de choreografie. Hierin verwerken we de elementen die jullie zojuist hebben geleerd om aan het einde van de workshop tot een spetterende demonstratie te komen. Na de workshop zijn jullie in de gelegenheid om na te kletsen en de foto’s en video’s te bekijken.

Kledingtip

We raden aan om een kort broekje (hotpants) en een topje zonder mouwen te dragen. Daarnaast worden pumps of blote voeten aanbevolen. Het gebruik van bodylotion en olie wordt afgeraden, omdat je hierdoor geen grip hebt tijdens het paaldansen. 

Paaldans workshop

Onze paaldans workshop is een geweldige workshop waarbij uiteraard sexy de boventoon voert! Hier kun je je volop vrouwelijk voelen met hoge hakken en sensuele moves. Laat die inner diva naar buiten! In deze workshop combineren we paaldansen en grondwerk tot een korte, sexy routine.

Mail ons voor meer informatie, of om direct je workshop te boeken.

  • Wij verzorgen de leukste dansworkshops in heel Nederland of gewoon bij jou thuis
  • Eigen danszaal in Tilburg (Noord-Brabant)
  • Professionele & enthousiaste begeleiding  
  • De dansworkshops worden zowel binnen als buiten gegeven
  • Indien vrijgezellenfeest: vrijgezel in het zonnetje
  • Ook privé te boeken
  • Een workshop pakket kan helemaal naar wens worden samengesteld