Blogs dansworkshops en workouts


Dansworkshops

Zoek jij nog een leuke invulling voor een bedrijfsuitje of een vriendinnenuitje? Gaat een van jouw vriendinnen binnenkort trouwen? Zoek je een leuke dansworkshop voor een vrijgezellenfeest? We got you! Wij bieden verschillende dansworkshops aan die jou dag compleet maken. Laat jezelf verassen door een sensuele burlesque workshop. Of misschien wil je wel je stoute schoenen aantrekken voor een lapdance workshop. Of ga jij lekker je billen bewegen met onze twerkworkshop? We bieden nog veel meer workshops aan. Check onze website voor meer info and let's move!


Twerken

Wil je leren Twerken in Eindhoven of in een andere stad tijdens een vriendinnenuitje, bachelorette party/vrijgezellenfeest en/of ladiesnight? Volg dan een workshop twerken. Tijdens deze workshop leer je de fijne kneepjes van deze dans en hoe je op een sexy manier je billen kunt schudden. Na de workshop twerken weet jij precies hoe je dansvloer onveilig kan maken met jouw twerkmoves. Twerk workshops kunnen op elke plek in Eindhoven geboekt worden of elders in Nederland. Het enige wat we nodig hebben is een ruimte en/of zaal met of zonder spiegels. Je zal ook genoeg calorieën verbranden met onze twerk workshop. Twerken is niet alleen sexy maar ook zeker een hele gezonde en sportieve activiteit. Let's twerk babes!


New locations Boostyourpeach!

Wij gaan op 2 nieuwe locaties lesgeven in de steden Delft en Den Bosch! Wij hebben er super veel zin in! Onze bootylessen oftewel bbblessen genaamd Boostyourpeach zijn super gezellig maar ook zeer effectief! Heb jij ook zin om jezelf summerproof te maken? Meldt je dan snel aan bij een van onze locaties:

• Tilburg 

• Eindhoven 

• Breda

• Delft

• Den Bosch 

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten en samen te gaan werken aan een betere versie van jezelf💪🏼🍑

Let's gooooo!


NIEUW LESROOSTER BOOST YOUR PEACH 🍑​​​​​​​​


​​​​​​​Vanaf deze week hebben wij een nieuw lesrooster omdat we weer gaan starten met de BBB -workouts in Breda! Kom jij uit (de buurt van) Breda en wil jij met een motiverende groep vrouwen aan jouw doelen werken? Jij bent welkom om een proefles te doen op dinsdag van 18.45 tot 19.45! We trainen bij @dancenationbreda. Stuur een dm als je mee wilt doen!​​​​​​​​
​​​​​​​​
Let’s boost our peaches babes 💜​​​​​​​​
​​​​​​​​
#women #womensupportingwomen #womenempowerment #focusonyourself #positivevibes #positivethinking #selflove #womenquotes #boostyourpeach #BBBworkout


BBB-Workout / Booty workout

Kunnen jouw billen wel weer een liftje gebruiken? Vind je het lastig om alleen te trainen? Zoek je een stok achter de deur om jou body weer in shape te krijgen? Ben je opzoek naar de beste en gezelligste booty, leg en buik workout (oftewel BBB-workout) van Nederland? Zoek dan niet verder cause here we are! Elke les is een volledige training voor je billen, buik en benen. Naast dat we enorm veel kracht opbouwen, verbrand je ook nog eens 500 tot 800 calorieën elke les. Iedereen is welkom in de lessen of je nou getraind bent of niet. It's your journey, your body and your choices. Wij geven de lessen wekelijks in Tilburg en in Eindhoven. Binnenkort gaan wij starten in Breda. Voor meer foto's en video's van de lessen verwijs ik je graag door naar onze insta: @yourmovesnl

Lees meer »

Dansworkshop Chairdance in Tilburg

Sexy bewegingen op en rond de stoel. Er zijn zoveel mooie en spannende mogelijkheden hierin. Denk aan Burlesque, verleidelijk dansen, een spannende tease act, maar ook bijvoorbeeld in streetdance e.a. stijlen wordt chairdance wel gebruikt.

Lees meer »

Onze nieuwe website is MOVING!

In april 2020 hebben wij ons geheel nieuwe website gelanceerd! Onze nieuwe website moest sprankelend zijn, energie uitstralen, kleurrijk zijn en vooral uitnodigend zijn! 

Lees meer »