Vrijgezellenfeest voor Vrouwen! Een tikkeltje sexy en ondeugend‎

Gepubliceerd op 26 mei 2020 om 20:20
Het leukste vrijgezellenuitje  in Tilburg of bij jou thuis.

Ben je op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest dat anders is dan de standaard uitjes? Overweeg dan een Chairdance Workshop of ga nog een stapje verder en kies een VIP Dance Workshop! Vanaf € 22,50 p.p. komen wij al bij jou thuis met een professionele vrouwelijke danscoach!

Dansworkshop in Tilburg

Een vrijgezellenfeest speciaal voor vrouwen! Sexy en ondeugend leren dansen! Het kan allemaal in onze danszaal in Tilburg. Is Tilburg te ver? Dan kies je zelf een locatie uit en komen wij naar jullie!

" Aangezien mijn vriendin gek is van dansen hadden we besloten om haar vrijgezellenfeest te vieren met een burlesque/chairdance workshop bij Yourmoves; een workshop van zo’n 1,5 uur.

Eigenlijk zag ik er een beetje tegenop, maar je wilt je vriendin natuurlijk niet teleurstellen. Ook dacht ik dat het misschien wel tè erotisch (vooroordeel) zou zijn, maar dat is het niet. Wel sexy! En je voelt je ook sexy, en wie wil dat nu niet?

En we hebben zo ontzettend veel plezier gehad, maar ook veel geleerd.
Tijdens de workshop hebben we met acht vriendinnen een echte dans mét choreografie ingestudeerd, we voelden ons als echte professionals.  Aan het eind van de workshop is de gehele choreografie opgenomen waardoor we een super vet aandenken hebben aan ons vrijgezellenfeest.

Juist voor iemand zoals ik die niet zo van sporten houdt, is dit ’the move’. Je doet iets wat je heel leuk vindt en het is ook nog eens steengoed voor je conditie.

Liefs Lieke "