Dansles op locatie. vriendinnen. girlsnight. vrijgezellenfeest

Even voorstellen

Mijn naam is Kayli Aerts en ik ben een danseres en life coach. Ik weet dat de combinatie soms wat gek kan klinken maar dat zijn de twee beroepen die het meest bij mij passen en wat ik het allerleukst vind om te doen. Ik ben al 7 jaar werkzaam als professioneel danseres en geef ik dansworkshops aan vrouwen. Dansen en optreden is een van mijn grootste passies. Ik vind het leuk om mijzelf op en top vrouw te voelen en in deze stijl te kunnen bewegen en dit nu te mogen leren aan andere vrouwen. Naast deze passie heb ik ook nog een andere passie dat is namelijk mensen coachen en begeleiden naar de beste versie van henzelf. Ik wilde deze twee samen voegen en heb daarom meerdere cursussen life coaching afgerond zodat ik de kennis heb om iemand ook echt te ondersteunen en te begeleiden in eigenlijk elk probleem.

Dansen geeft mij energie, meer zelfvertrouwen en het leert mij mijn lichaam beter kennen. Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat regelmatige lichaamsbeweging het beste is voor psychische gezondheid. Ik wilde graag mijn kennis delen en workshops aanbieden waarin ik vrouwen meer in hun vrouwelijke kracht laat staan door beweging (dans) met daarnaast life-coaching gesprekken waarbij we ook gaan werken aan de binnenkant. 

Als life coach coachen wij mensen toekomstgericht. Waar sta ik vandaag en waar wil ik heen. Hoe kan ik mijn focus verplaatsen en hoe kan ik bijvoorbeeld door een andere houding, kijk op het leven en andere mindset mijn gevoel/emotie ook veranderen.

De dansstijl die ik vaak geef is burlesque. Het is een vrouwelijke dansstijl waarin kracht en zelfvertrouwen uitstralen centraal staat. Ongeacht of je jezelf dun, dik, lelijk of mooi vind. Ik geef de workshops uit passie en liefde. Het is altijd erg gezellig en vertrouwd. Daarnaast probeer ik ook altijd een tip of boodschap mee te geven om hieraan te werken voor een beter zelfbeeld.

Backgroundstory dansen

Ik ben begonnen met dansen in een burlesque club in Eindhoven. Ik beschrijf burlesque altijd als de art of seduction. Burlesque is dansen en bewegen op een sexy maar wel classy, sensuele, soms grappige, vrouwelijke manier. Sinds ik mijn workshops geef merk ik dat vrouwen een enorme boost krijgen van het bewegen op deze wijze. Het maakt vrouwen vaak zelfverzekerder. 

Inmiddels heb ik als gogo danseres, burlesque en paaldanseres in verschillende clubs door heel Nederland, Belgie en Duitsland opgetreden,

op evenementen, beurzen en op grote festivals zoals Lakedance, Crazyland, Pussylounge, Decibel, Tomorrowland, Pleasure eiland, Loversland, Encore, Mysteryland, Dance valley and many more.