VIP dance lessen volgen

Workshop sensual dance

Een sensual dance workshop is sexy, uitdagend en waarschijnlijk volledig uit je comfortzone. In deze workshop leer je sexy, sensueel bewegen op muziek en kom je volledig in je vrouwelijke kracht te staan. In deze workshop leer je welke moves je kan gebruiken tijdens bijv een lapdance en hoe je hem als een echte killer opvoert. Een lapdance geven aan je partner kan super spannend zijn maar daarentegen kan het jou relatie en vooral jouwzelf echt een boost geven.

De workshop kan ook geboekt worden als een sensual lapstrip workshop. Wij maken dan gebruik van kledingstukken die wij op een sensuele manier uit doen en hiermee leren teasen. Een sensual dance workshop kan voor sommige een te hoge stap zijn daarom passen wij elke workshop aan op maat van de klant. Wij zorgen er altijd voor dat de omgeving vertrouwd en veilig is zodat wij ons allen op ons gemak voelen tijdens deze workshops. Deze workshop is ook te boeken als cursus zodat je echt alle kneepjes van de dans leert en hoe je hem opvoert. Ik kan je verzekeren dat deze workshop altijd wel een keer van pas kan komen en het een boost geeft aan je zelfvertrouwen.

Let's dance out of our comfortzone

Mail ons voor meer informatie, of om direct je workshop te boeken.

  • Wij verzorgen de leukste dansworkshops in heel Nederland of gewoon bij jou thuis
  • Eigen danszaal in Tilburg (Noord-Brabant)
  • Professionele & enthousiaste begeleiding  
  • De dansworkshops worden zowel binnen als buiten gegeven
  • Indien vrijgezellenfeest: vrijgezel in het zonnetje
  • Ook privé te boeken
  • Een workshop pakket kan helemaal naar wens worden samengesteld

Kledingtip

Ik laat iedereen altijd vrij in deze workshop. Doe aan waar jij je prettig in voelt. Het mag heel erg sexy zijn maar je mag ook gewoon je trainingspak aandoen. Deze workshop dansen wij op hakken of blote voeten. Neem voldoende water mee.