Salsaworkshop! Mogelijk op elke locatie

Gepubliceerd op 22 april 2020 om 16:06

Proef de Latijns-Amerikaanse sfeer met onze Salsaworkshop, één van de swingende dansworkshops waaraan jij bij ons kunt deelnemen. Een workshop Salsa betekent relaxen, ontspannen en lekker bewegen tegelijk.

SALSA DANSWORKSHOP BIJ U THUIS OF OP LOCATIE

Het aanstekelijke ritme van de Salsa zet je heupen aan het werk. Het dansen op deze tropische klanken doet je hart sneller kloppen en werkt zeer ontspannend voor jou.

 

Tijdens een dansworkshop Salsa leer je hoe jij je het beste kunt laten meeslepen op deze opwindende muziek. Naast verschillende salsa bewegingen leer je ook hoe je jezelf helemaal vrouw kunt voelen. 

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Salsa is niet alleen hot als dansvorm, maar ook erg leuk voor het organiseren van een groepsuitje, vriendinnenuitje of als vrijgezellenfeest voor vrouwen.

Laat je verleiden door deze speciale Caraïbische dansmuziek en neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie of om te reserveren.

Salsa dansworkshop in Tilburg

Heb je zelf geen geschikte locatie, dan hebben wij die voor je. In Tilburg kun je bij ons de dansworkshop ook reserveren. Kom met al je vriendinnen naar ons en wij zorgen voor een onvergetelijke middag of avond! 

Met deze swingende salsa workshop gaan jullie met de voetjes van de vloer. Geniet van muziek, dans en passie met deze opzwepende, verleidelijke en inspirerende dansworkshop tijdens een vurig bedrijfsuitje, teamfeestje, vrijgezellenfeest of vrienden/vriendinnendagje.


«   »